Eendagmet

foto-nieuwe-website-24

Eendagmet
Eendagmet is bedoeld om te inspireren en te leren tijdens een ontmoeting van één dag.

Eendagmet  gaat ervan uit dat het openstaan voor vragen van een vreemde voor één dag in je leven, veiligheid en diepgang creëert waardoor bewustwording kan ontstaan. Daarom heeft eendagmet bewust een andere opzet dan de traditionele coaching of hulpverlening.

De kracht zit erin dat we tot elkaar ‘veroordeeld’ zijn voor één dag. Doordat we de hele dag samen optrekken hoor, zie en voel ik wensen en dromen of eventuele tegenstrijdigheden, normen, waarden, oordelen, emoties die je in de weg kunnen zitten.  Zonder oordeel maar vanuit openheid en nieuwsgierigheid vraag ik hier op door.  Je voelt mijn oprechte interesse en merkt dat het best fijn kan zijn om open te zijn.

Het mooie aan eendagmet  is tevens dat je weinig rekening hoeft te houden met je agendaplanning op die dag of naar de toekomst. Geen structurele afspraken maar een intensieve ontmoeting van één dag waarbij ik meeloop met dat waar jij mee bezig bent of waar je wilt.

Wil je dat ik meeloop tijdens een drukke werkdag, heb je behoefte aan een lange wandeling, of wil je van deze gelegenheid gebruik maken om je werkkamer eens goed op te ruimen, of iets anders wat je al langer wilt doen, het kan allemaal.

De enige voorwaarde aan deze dag is dat ik mee kan lopen en dat er momenten zijn voor vragen en bezinning en op het einde even ruimte is om op de dag terug te kijken.

Dus wil jij meer focus, meer energie, geluk of weet je nog niet wat je wil maar lijkt een ontmoeting van een dag je wel een uitdaging, dan is eendagmet iets voor jou.

Eendagmet kan ook gebruikt worden als coaching on the job. In dit kader zal een gerichte vraag het uitgangspunt zijn.

Coaching
Heb je behoefte aan meer structurele ondersteuning in jouw proces? Wellicht zijn dan meerdere en/of kortere sessies passender. Laat het weten! In overleg kijken we naar jouw behoefte en een passend aanbod.

Ervaringen eendagmet/coaching
Wil je weten hoe mensen eendagmet ervaren hebben, kijk dan bij het tabblad mirtel wat anderen over mij schrijven. Bij Permanent Beta vertelde ik in een lezing kort wat eendagmet bij mensen bijvoorbeeld teweeg kan brengen.

Werkwijze en tarief
Ik heb gemerkt dat waardebepaling achteraf voor veel mensen een drempel is.

Particulieren in overleg.
Bedrijven € 795,- p/d
Los uurtarief € 125,-

Graag wil ik #eendagmet/coaching voor iedereen toegankelijk houden. Mocht je het tarief niet kunnen betalen of een ander voorstel hebben (ruil), neem dan contact op.

Mail voor een afspraak. Samen maken we een afspraak voor de gewenste datum.

Terug naar het tabblad welkom.