Veranderbegeleiding

foto nieuwe website 5

Veranderbegeleider/ sparringspartner
Soms heb je even een frisse wind nodig die mensen verbindt, de onderste steen boven haalt en de energie terugbrengt in je organisatie. Want de wereld verandert continu. Sommige veranderingen gebeuren spontaan, anderen worden bewust ingezet. Soms is het lastig om het overzicht te houden wat deze veranderingen betekenen voor jezelf, je organisatie of medewerkers. Welke keuzes zijn het beste? Hoe behoud of creëer je draagkracht? Hoe zorg je voor een gezond klimaat? Hoe hou je je organisatie en medewerkers of jezelf mentaal gezond?

Vaak ontstaat in verandersituaties de neiging om te doen wat je altijd deed. Voor de één betekent dat nog harder werken, nog meer ideeën en plannen genereren en uitwerken, voor de ander betekent dit vooral afwachten en niks doen of in verzet komen. Misschien herken je bij jezelf of je medewerker(s) een gevoel van onrust, minder energie, afwezigheid van passie of zelfs somberheid? Of spat de energie ervan af en zijn er allerlei plannen en ideeën maar weet je niet waar te beginnen of wat de focus zou moeten zijn?

Een frisse en andere invalshoek en concrete ondersteuning kan in dit geval helpen om uit het vaste patroon te komen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Ik heb jarenlange ervaring in de verslavingszorg, re-integratie en onderwijs. Drie sectoren waarbij veranderingsprocessen bij (kwetsbare) medewerkers, teamontwikkeling en een veranderende context centraal staan.

Ervaringen & Portfolio
Wil je weten wat ik gedaan heb en hoe mensen mijn werkzaamheden ervaren? Kijk dan op de linkedinsite.

Werkwijze en tarief
Doordat het om maatwerk gaat, zijn de kosten sterk afhankelijk van de gestelde vraag, de beschikbare informatie, het onderwerp en de gestelde deadline. Ik lever graag kwaliteit, daarom breng ik na het verkennend gesprek een offerte uit die recht doet aan de situatie.

Mail voor een afspraak voor een verkennend gesprek. Samen maken we een afspraak voor de gewenste datum.

Ik garandeer strikte geheimhouding van informatie.

Klik hier voor de Algemene Leveringsvoorwaarden_SwitchZin

Terug naar het tabblad welkom.